– Mye tyder på at det går mot avlysning

Moldejazz-sjef Hans-Olav Solli håper myndighetene snarest tar en avgjørelse om festivalsommeren. Skjebnedagen for Moldejazz blir i et ekstraordinært styremøte 17. april.

Tror jubileumsfestivalen avlyses: Leder for Moldejazz, Hans-Olav Solli, tror festivalen må avlyses i år som følge av koronasituasjonen. – Jeg håper myndighetene tar ansvar og sier fra om hva som er greit for en lengre tidshorisont enn bare to uker fram i tid, sier han. Bildet er tatt tidligere.   Foto: Bjørn Brunvoll

Minne: Slik så det ut i Storgata i uke 29 i 2018. I år kan det bli en stille uke.   Foto: FOTO: ERIK BIRKELAND

Nyheter

MOLDE: – Mye tyder på at det går mot avlysning av Moldejazz. Sånn som ting har utviklet seg kan vi ikke si at det er stor sannsynlighet for at det blir tillatt med store konserter i juli måned, sier Moldejazz-sjef Hans-Olav Solli.