Småprodusenter overveldet av responsen

Kjører lokalmat hjem på døra

Flere lokale produsenter kjører nå varene sine helt hjem til folk etter at Reko-ringen i Molde midlertidig stoppet ordningen med direktesalg på Glamox-parkeringen.

Kjører ut: Marie Teigland på Sjurstua på Rød kjører snart ut "påskepakker" med lokale produkter til kunder.   Foto: Privat

Nyheter

– Overveldende respons, sier Marie Teigland på Sjurstua på Rød. Hun var en av de aller første produsentene i Reko-ringen i Molde. Og hun er en av dem som tilbyr hjemkjøring av produkter nå når koronasituasjonen gjør at de ikke samles. Fredag kjører hun ut med «påskepakker» bestående av honning, spekepølse, garn og lammeskinn. Hun regner med å måtte bruke en stor del av fredagen på utkjøringen – men synes det er stas med stor oppslutning fra folk som vil kjøpe.