Foreslår en «sysselsettingspakke» med å rassikre Trollstigen:

– Rassikre, ikke stenge vegen helt

– Nå når det ser ut til å bli en begrenset turistsesong i Trollstigen, kan man bruke tiden til å rassikre vegen, mener ordfører Yvonne Wold.

Kjør hardt på med rassikring nå, og til høsten, så kan vi holde åpen veg i høysesongen, mener Edmund Meyer. Ordfører Yvonne Wold mener det er viktig at fylkespolitikerne kommer på banen og sikrer statlige tiltakspenger til prosjektet. Mariano Schulz er HR ansvarlig i Trollstigen drift.   Foto: EVY KAVLI

Nyheter

(Åndalsnes Avis) Det var TV 2 som tirsdag kveld sendte et innslag med ordføreren i Rauma, Yvonne Wold, og turistmagneten Edmund Meyer, der de samme la frem et forslag om å rassikre Trollstigen så fort som mulig. Der ble vinklingen at Wold ønsket å stenge turistvegen helt, for å få dette gjort.