Sindre Tverfjell var klar til å ta imot gjester på Ona, så kom korona og ga bråstopp

– Barndomsdrømmen er satt på vent

Etter to år med oppussing av et stort hus på Ona og forberedelser til å vise gjestene øyriket, var Hustadvika Adventure AS klar for sin beste sesong. Så kom koronasmitten, alle bestillinger kansellert. – Det er tøft nå uten inntekter, sier Sindre Tverfjell.

Bom stopp: Sindre Tverfjell i selskapet Hustadvika Adventure AS tilbyr gjestene havfiske og krabbefiske, øyvandring og rike naturopplevelser. – Det har vært barndromsdrømmen å kunne ha dette som jobb. Nå er det økonomisk tøft. Men neste år skal vi være tilbake for fullt, sier Tverfjell.  Foto: PRIVAT

Nyheter

– Situasjonen er uoversiktlig. Vi hadde planlagt å kjøre for fullt fra påske av. I stedet er det full stopp. Alt som var bestilt av overnattinger, er avbestilt, forteller Sindre Tverfjell (39).