Drosjenæringa med bønn til kommunene, helseforetaket og fylket:

– Nesten all kjøring er borte

Koronaviruset har gitt en vanskelig situasjon også for drosjenæringa. Nå kommer den med en bønn til kommunene, fylket og helseforetaket.

Bekymret: Per-Morten Bjørlykke, styreleder i Norges Taxiforbund avdeling Møre og Romsdal, kommer med løsninger på hvordan de kan bidra under koronakrisen – og samtidig unngå nedlegging.   Foto: Knut Arne Aarset , Sunnmørsposten

Nyheter

(SMP): – Drosjenæringa er i en meget vanskelig situasjon inntektsmessig. Nesten all kjøring er borte da både pasienttransport med drosje og andre oppdrag er svært redusert. All skolekjøring har stoppa. Likevel ønskes det at drosjene opprettholder ei form for beredskap hele døgnet, skriver Per-Morten Bjørlykke, styreleder i Norges Taxiforbund avdeling Møre og Romsdal i et brev til kommunene i fylket.