Koronasituasjonen:

17. mai-komiteen i gang med «Plan B» - og «Plan C»

Det kan gå mot en annerledes nasjonaldagsfeiring i Molde. 17. mai-komiteen vurderer nå nedskalert variant, eller «online»-versjon.

NY PLAN: Morten Walløe Tvedt, leder i 17.-mai komiteen i Molde, sier komiteen nå ser på alternativ feiring av nasjonaldagen. Her sammen med sekretær Torunn Haldorsen (t.v.) og nestleder Devi Roxanne Persaud tdiligere i mars - da det handlet om «Plan A».  Foto: Anita Vingen

Nyheter

– Vi har hatt møte, og ut fra koronasituasjonen vi har nå, er komiteen skeptisk til å tenke feiring med vanlig "full pakke" med samling av mange mennesker i og ved togene, i parken og på Rådhusplassen. Vi tenker at vi må være føre var, og er derfor i gang med å tenke både «Plan B» og «Plan C». Det sier komitéleder Morten Walløe Tvedt til Rbnett.