Trollstigen gjestegård gikk fra 40.000 bestilte serveringer til null

– Staten må redde livskraftige bedrifter

– Det hjelper ikke med lavere moms eller lavere arbeidsavgift hvis du ikke har ansatte og ingen inntekter. Staten må inn som sjølassurandør og dekke reiselivsbedriftenes faste kostnader i bedrifter som har livets rett, sier turistverten Edmund Meyer.

Fra toppsesong i fjor til null i år: Turistvert Edmund Meyer som driver Trollstigen gjestegård og anlegget på toppen av Trollstigen, mener staten må inn og dekke de faste kostnadene til reiselivsbedriftene. Bildet er tatt tidligere. FOTO: Eirik Heen 

Nyheter

ÅNDALSNES: Edmund Meyer har gjennom mange år bygget opp Raumas største turistanlegg, med campingplass og gjestegård i Isterdalen, ved innsteget til Trollstigen. I fjor hadde Trollstigen Camping og gjestegård nesten 70 ansatte i toppsesongen, og omsatte for 25 millioner kroner. Nå er bildet et helt annet.