To vogntog i trafikkuhell på Ørskogfjellet

FORFERDELIG FØRE: – På vogntoget som står igjen, er speilet og vinduet på førersida knust, og det er litt karosseriskader, sier Olav Skjegstad, Rbnetts mann på Ørskogfjellet. Han opplyser at det er et «forferdelig føre» der de to vogntoga kom inn i hverandre.   Foto: OLAV SKJEGSTAD

Nyheter

Politiet meldte litt over kl. 15 torsdag om trafikkulykke ved vektstasjonen på Ørskogfjellet, i Vestnes kommune.

To vogntog var involvert, «og personskadene er moderate», skrev politiet på twitter.

Den finske bilen fikk en del materielle skader bak på tralla.   Foto: Olav Skjegstad

Alle nødetatene rykket ut.

Rbnetts mann på stedet, Olav Skjegstad, opplyste litt før kl. 16, at det ene vogntoget og alle nødetatene hadde forlatt stedet. Det ene vogntoget sto fortsatt igjen, med blinklysa på, ved den gamle turisthytta like ved skisenteret på Ørskogfjellet.

– På det vogntoget er speilet og vinduet på førersida knust, og det er litt karosseriskader, sier Skjegstad.

Han legger til at det er et forferdelig føre på stedet.

De to semitrailerne var fra Norge og Finland. Føreren av den norske bilen ble tatt med til legesjekk. Den finske bilen fikk en del materielle skader bak på tralla. Her var sjåføren uskadd. Han satt i samtale med politiet da vi var til stede.