Flere skoler og barnehager stengt

Flere skoler og barnehager er stengt som følge av mulig positiv korona-prøve hos et barn i Eidsvåg.
Nyheter

Onsdag ble det kjent at et barn i Eidsvåg har testet svakt positivt for koronaviruset. Barnet går i Eidsvåg barnehage, og som følge av den mulig positive prøven, ble barnehagen, barne- og ungdomsskolen, Eidsvåg legekontor og Nessethallen stengt.

Høgnakken barnehagen hadde mulige koblinger til Eidsvåg barnehage, og besluttet også å holde stengt. På sine hjemmesider skriver barnehagen at et barnehagebarn har utviklet symptomer, og at barnehagen stenges inntil prøvesvar foreligger.

Sunndal kommune har også besluttet å stenge to barnehager, siden to ansatte har vært i kontakt med barnet som har testet svakt positivt for korona i Eidsvåg, opplyser de sent natt til torsdag.

Torsdag har kommuneoverlegen i Vestnes besluttet å stenge Fiksdal skole og barnehage, som følge av mistanke om mulig koronasmitte.

Gjemnes kommune melder torsdag at de stenger alle barne- og ungdomsskoler, barnehager og voksenopplæring i Gjemnes kommune. Det holdes stengt fram til ny beskjed blir gitt, skriver de på sine hjemmesider.

Dette gjelder altså: Angvik skole, Batnfjord skule, Torvikbukt skule, Angvik barnehage, Astaddalen barnehage, Solsida barnehage, Lykkeliten barnehage og Torvikbukt barnehage.

Dette har beredskapsledelsen bestemt i samråd med kommunelegen.