Vil ikke betale erstatning for voldtekt - fotballspilleren anker til Høyesterett

Den tidligere moldespilleren godtar fortsatt ikke å betale erstatning til kvinna han står tiltalt for å ha voldtatt i Molde. Nå anker han erstatningsdommen til landets øverste domstol.

SVARER IKKE: Jørgen Løvdal i Larsen og co forsvarer den tidligere moldespilleren, og har nå anket den kjennelsen som betyr at spilleren må betale erstatning i voldtektssaka. Løvdal har ikke svart på Romsdals Budstikkes henvendelser, og Mette Yvonne Larsen avviser å kommentere anken.   Foto: Bjørn Brunvoll

Nyheter

Som kjent ble eks moldespiller Babacar Sarr frikjent for straff i Romsdal tingrett, etter tiltale om sovevoldtekt i Molde i mai 2017. Han ble imidlertid dømt til å betale kvinna 150.000 kroner i erstatning siden de tre dommerne enstemmig kom til at han klart mest sannsynlig var skyldig i tiltalen.