Lefsefestivalen leide inn to ringrever i lefsebakerfaget til å holde kurs for karene

– Gøy å utvide repertoaret!

Vi fulgte latteren og lukta av lefse inn på Vonheim, og fant sju-åtte mannfolk i sving med forkle og kjevle - i en sky av mel.

Takke seg til: Geir Naas er på jakt etter ny takke, og har blitt lovet en dyr variant av sønnen når han har lært seg å lage lefse og flatbrød. Da er det bare å melde seg på kurs!  Foto: Alle foto: Rigmor Sjaastad Hagen

Nyheter

MALMEFJORDEN: Tunga beint i munnen og et konsentrert blikk ned på deigen, som for hvert kjevledrag blir tynnere. Det er en kunst å stoppe i tide. Vi er på lefsekurs for menn i Malmefjorden. Lefsefestivalen, som startet i fjor, har leid inn ringrevene Odd Magne Solenes (74) og Arne Bjørn Gaupset (76) i Batnfjord Dannede Lefsebakerlaug som kursholdere for de sju påmeldte.