– Vi skal ikke drive svarteperspill

– Vi kom ikke til Molde og Aukra fordi vi hadde behov for en tur, men for å finne løsninger, sier samferdselsminister Knut Arild Hareide og distriktsminister Linda Hofstad Helleland. De gir ingen garanti om når ferjereiser kan bli billigere.

PÅ BESØK: Samferdselsminister Knut Arild Hareide (KrF) og distrikts- og digitaliseringsminister Linda Hofstad Helleland (H) reiste tirsdag til Møre og Romsdal, hvor det de siste ukene har vært omfattende protester mot økte ferjepriser. F.v. Samferdselsminister Knut Arild Hareide (KrF) og distrikts- og digitaliseringsminister Linda Hofstad Helleland (H), Joachim Orvik frå Midsund (Facebook-gruppe i protest mot økte ferjetakster), Lars J. Hagseth (Facebook-gruppe i protest mot økte ferjetakster) og Helge Orten (LederTransport- og kommunikasjonskomiteen)  Foto: Bjørn Brunvoll

Nyheter

Fra alle hold fikk statsrådene Knut Arild Hareide (KrF) og Linda Hofstad Helleland (H) høre det samme budskapet: Ferjebillettene har blitt for dyre.