Direktøren mener dårlige politiske beslutninger er en av årsakene til at bruket blir stengt

– Nedleggelsen vil ramme mange i bygda

Særnorske avgifter og dårlige rammebetingelser må ta deler av skylden for at det gikk galt, mener direktøren ved Midsund Bruk.

MINUS TRE ÅR PÅ RAD: – I 2019 var det stort sett ingen kontraheringer på norsk sokkel på de områdene vi er konkurransedyktige, og 2017 og 2018 var heller ikke gode. Vi har derfor tapt penger i tre år, sier Jan Emblemsvåg, administrerende direktør ved Midsund Bruk.   Foto: BJØRN BRUNVOLL

Nyheter

MIDSUND: Tirsdag ettermiddag kom nyheten om at Midsund Bruk skal legges ned og 42 ansatte mister jobben. De fleste gikk hjem etter allmøtet der de fikk den nedslående nyheten. Onsdag var det en dyster stemning i lokalene til hjørnesteinsbedriften i Midsund.