De styrer reiselivssatsingen i Hustadvika

Denne gjengen skal styre satsingen på reiseliv i Hustadvika kommune. Leder for styringsgruppa, Hustadvika-ordfører Tove Henøen, mener potensialet er stort.

Her er gjengen som skal gjøre turisme til arbeidsplasser i Hustadvika kommune. Fra venstre: Linn Eidem Myrstad, kommuneplanlegger Hustadvika kommune, Trond Amland, prosjektleder, Ann Helen Dahlheim, Hustadvika næringsforum, Jørn Aase, Classic Norway, Hans Bjarne Tennøy, Fræna Jeger og Fisk, Ragnhild Aas, rådgiver Hustadvika kommune, Ketil Pedersen, Bud handelsforening, Lars Naas, Bergtatt, Tove Henøen, ordfører, Arne Birger Sildnes, politiker Ap. Med i styringsgruppen, men ikke til stede: Elin Sildnes, politiker Høyre, Geir Rødal, Eventyrlige Skaret, Harald Bjellvåg, Romsdalsmuseet, og Torunn Dyrkorn, Visit Nordvest.   Foto: Bjørn Brunvoll

Nyheter

Hustadvika kommune satser tungt på reiseliv. Mandag hadde styringsgruppa for Masterplan Reiseliv sitt oppstartmøte, inne i marmorgruvene Bergtatt på Nås ved Eide. Gruvene vil bli en viktig del av satsingen, sammen med Atlanterhavsvegen, Bud, Trollkirka og lokalmat. Ordfører Henøen tror reiselivet vil bli en viktig næring for Hustadvika i framtiden.