«KvinnerUT – der kvinner møtes»:

Satsar med mat, natur og Gossens aller første 8. mars-markering

Gossen Bygdekvinnelag startar opp prosjektet for å skape lærerike møteplassar for kvinner.

Klar for å skape møteplassar: Denne gjengen ønsker å bidra til fleire møteplassar kvinner på Gossen. Bak frå Ann Marie Hopson, Jane Oterhals, Nadia Amotoni og Esther Amani. Midten frå v. Kjellaug Urdshals, Randi Navestad, Conny Oterhals og Signe Søreide. Framme frå v. Beilu Bereket, Saranya Noesavik, Niroz Husein, Dasha Belaya, Gabriele Jokubauskaite og Maliwan Starand.  Foto: Gunn E Aarønes

Nyheter

Aukra: – Vi skal lage mat, ete saman, vere ute i naturen og ikkje minst lage ei storstilt 8. mars-markering, truleg for første gong på Gossen. Målet er å skape nettverk og møteplassar for tilflytta kvinner på Gossen.