Jan Steinar Engeli Johansen ut av Stortinget med advarsel til helseministeren

Truer med sjukehusomkamp

Sjukehusstriden i Nordland kan få følger for sjukehusstrukturen i Nordmøre og Romsdal, mener Jan Steinar Engeli Johansen (Frp). Han åpner for omkamp om sjukehus her dersom både Mo i Rana og Sandnessjøen skal ha sjukehus.

PARAT TIL SJUKEHUSKAMP: Bestemmer helseministeren at Helgeland skal ha to sjukehus, vil Jan Steinar Engeli Johansen (Frp) ha omkamp om sjukehusstrukturen for Nordmøre og Romsdal. Engeli Johansen til venstre, sammen med partifelle Geir Stenseth.  Foto: RICHARD NERGAARD

Nyheter

Ikke før hadde Fremskrittspartiets leder, Siv Jensen, offentliggjort at partiet går ut av regjeringa, før sjukehuspolitisk talsperson Jan Steinar Engeli Johansen fra Averøy og helsepolitisk talsperson Åshild Bruun-Gundersen sendte ut pressemelding om sjukehusstruktur. Det var vefsnno.no som først omtalte saka.