POLITILOGGEN

Utagerende i Molde, slagsmål i Ålesund

Få hendelser å ordne opp i for politiet i natt - ikke uvanlig for januar, ifølge operasjonsleder.
Nyheter

Kl. 01.26, Molde: Politiet har bortvist to berusede personer fra sentrum.

Kl. 01.50, Ålesund: Slagsmål i sentrum. En person ble slått i ansiktet. Det var mMange personer på stedet. Gjerningspersonen hadde forlatt stedet da politiet kom.

Kl. 01.54, Molde: En beruset mann i slutten av 20-åra fra Hustadvika ble påsatt håndjern og kjørt til arresten etter utagerende oppførsel. Han hadde tidligere på natten blitt bortvist fra et utested, men kom tilbake. Han blir anmeldt for forholdene, opplyser operasjonsleder Roar Fylling til Rbnett.

– Det har vært uvanlig få hendelser i fylket til å være ei helgenatt?

– Ja. Jeg har jobbet noen år i politiet nå, og ser at januar ofte er en rolig måned. Den er lang, mørk og trist, det virker dempende, ser det ut til. Dessuten har det kanskje med økonomi å gjøre, det har gått ut en del penger til jul, bemerker Fylling.