Politiloggen:

Menn i 20-åra lagde bråk

Menn i 20-årene var innblandet i flere hendelser i Molde sentrum natt til søndag.
Nyheter

Klokka 00.20: Mann i begynnelsen av 20-årene ble stoppet med falsk identitetsbevis på et utested i Molde sentrum. Det førte til krangel og håndgemeng med dørvakta. Politiet kom til og ga vedkommende et muntlig pålegg om å forlate sentrum.

Klokka 01.22: Mann i 20-årene overstadig beruset på utested i Molde sentrum. Ble bortvist fra sentrum.

Klokka 01.44: Mann i 20-årene lagde bråk, hadde en aggressiv oppførsel og gikk blant annet løs på gjerder utenfor et utested i Molde sentrum. Politiet pågrep mannen og han blir anmeldt for ordensforstyrrelse.

Klokka 02.15: Mann i 20-årene oppfører seg kranglete og har dårlig oppførsel på et utested i Molde. Han blir bortvist fra sentrum av politiet, men er tilbake igjen etter 25 minutter. Politiet tar hånd om mannen på nytt og han blir anmeldt for brudd på pålegget om å holde seg borte fra sentrum.