Et dansende farvel med Nesset kommune

Helse- og omsorgstjenesten i Nesset kommune har kastet seg på BlimE-kampanjen, som et farvel til Nesset kommune.
Nyheter

Fra 1. januar går Nesset inn i nye Molde kommune, og i den anledning tok Helene Wahlstrøm, Ingvill Aspås Røkkum og Anne Merete Aarstad initiativ til å samle avdelingene i Helse- og omsorgstjenesten i kommunen for å spille inn en BlimE-video. videoen kan du se øverst i saka. Den ble først publisert på Facebook.

- I videoen ønsker vi å løfte fram ansatte i kommunen som gjør en utrolig viktig jobb, men som i hverdagen kanskje ikke blir sett av allmennheten eller blir tatt for gitt, sier Wahlstrøm til Rbnett.

- Så ønsker vi jo også å være gode forbilder og støtte budskapet i BlimE-kampanjen, om at alle er mer enn god nok.

BlimE er NRK Supers årlige vennskapskampanje, og i 2019 var slagordet "Mer enn god nok".

Ansatte fra samtlige avdelinger ved Helse- og omsorgstjenesten i Nesset kommune er representert i dansevideoen.

- Det var litt impulsivt gjort, det var senest i november vi snudde oss rundt og fikk startet. Vi så en video fra Tynset kommune og ble litt inspirert av det, så jeg tok det opp med mine kollegaer, som var både positive og ivrige.

- Det har vært veldig artig å lage videoen og det ble mye hauking og fliring undervegs, men det var først i går vi ble ferdig med den. Så det var litt på hengende håret at vi fikk lagt den ut mens det fortsatt var Nesset kommune.