– Flere vil ha mer amerikanske tilstander med alt fra flamenco til reinsdyr

– Led-pærene har gjort det rimeligere å bruke mye belysning, sier Kine Dreyer i Clas Ohlson.

– Flere vil ha mer amerikanske tilstander med farger og alt fra flamenco til reinsdyr. Det er ikke lenger bare den tradisjonelle lyslenka folk vil ha, sier Kine Dreyer i Clas Ohlson. Her fra Magical Lantern Festival i Birmingham.   Foto: Elliott Brown, Flickr

Nyheter

Clas Ohlson er av de største på julebelysning til hjemmene. Presseansvarlig Kine Dreyer i Clas Ohlson Norge vil ikke gå inn på salgstallene til avdelingen i Molde, men sier at de generelt ser en klar endring i etterspørselen etter julebelysning.


Tysk par i ytre Fræna gleder barn og voksne med lysdekorasjoner i vintermørket

– Det er bare kjekt at folk kommer og ser på julehuset vårt

– Vi hører «Sjå, pappa!». Så banker det på døra, og en mann spør om det er greit at ungene får gå rundt og se. Dette er så artig!


– Hva skyldes det?

– Led-pærene har gjort det rimeligere å bruke mye belysning. Jeg tror det betyr en del. Samtidig er det en større bredde i sortimentet som sikkert kan friste mange til å prøve noe nytt, sier Dreyer.

– Vi ser en mye større variasjon i hva folk ønsker. Flere vil ha mer amerikanske tilstander med farger og alt fra flamenco til reinsdyr. Det er ikke lenger bare den tradisjonelle lyslenka som folk vil ha. Lys til flaggstang selger vi for eksempel mye av. Nå pynter man ikke bare juletreet lenger, man pynter gjerne trærne ute i hagen også.