Minea (4) er hele familiens julestjerne

I løpet av noen få uker i høst gikk Minea fra å hoppe på trampoline og gå fjellturer, til å måtte bæres rundt og mates som en baby. Tapperheten hun viste – og fortsatt viser – etter å ha blitt rammet av en sjelden sjukdom rører både foreldre og besteforeldre.

Julestjerne: Minea Magerøy Midthaug (4) får julestjerne for måten hun har taklet den tøffe høsten hun har vært gjennom. Bestemor Turid Magerøy (f.v.), mamma Anette Magerøy, pappa Jan Arild Midthaug og bestefar Arne Magerøy er lettet over at Minea nå får behandling for den sjeldne revmatiske sjukdommen.  Foto: Rigmor Sjaastad Hagen

Nyheter


Det er en blid fireåring som sammen med valpen Simba møter oss i døra på Hustad. Man kan ikke se det på Minea (4) at hun har vært gjennom sin livs tøffeste høst der hun svinser bortover stuegolvet og slenger seg ned i sofaen for en episode med Jul i Svingen. Men de som kjenner henne, vet at hun har hatt tøffe tak. Ennå er hun ikke helt sitt gamle jeg. Hun blir fortere sliten enn før.