Kø da Tale Maria Krohn Engvik, alias Helsesista, signerte bøker på Ark Roseby lørdag

– Snakk med ungdommene om rus

Hvordan skal ungdom stå imot press knytta til rus og sex? Helsesista Tale Maria Krohn Engvik råder foreldre til å reflektere sammen med ungdommene framfor å moralisere.

I Molde: Tale Maria Krohn Engvik er hele Norges helsesykepleier, og bedre kjent som Helsesista. Hun gjestet Molde lørdag i anledning boksignering. Tales besteforeldre, Ellen Louise og Wollert Krohn, bodde i Molde til de døde. Boka #vågåvære er dedisert til mormora. – Hun er mitt forbilde, sier Tale.   Foto: Rigmor Sjaastad Hagen

Nyheter

MOLDE: Lørdag gjestet Tale Maria Krohn Engvik (40), alias Helsesista, Molde for å signere sin bok #vågåvære på Ark Roseby. Romsdals Budstikke tar en prat med Tale før signeringen. Dagen før fikk hun gladmeldingen fra Cappelen Damm, om at boka allerede har solgt i 10.000 eksemplarer.