Lang transport i Malmefjorden, Stig Bjerknes satser friskt med 8,5 meter lang limousin

Direkte fra Hollywood til Malmefjorden

– Det blir påstått at både Bruce Springsteen, Celine Dion og Leonardo DiCaprio har sittet på med denne, sier Stig Bjerknes. Nå har den staselige «limoen» endt opp i Malmefjorden – klar for å leies ut.

Lang transport i Malmefjorden: Stig Bjerknes, daglig leder i Molde Autosalg AS, har investert i denne lekre limousinen, som kommer rett fra Los Angeles/Hollywood.   Foto: Eirik Heen

Nyheter

MALMEFJORDEN: Stig Bjerknes er en driftig kar som er full av ideer. Han driver Molde Autosalg AS, som ikke er lokalisert i Molde, men i Malmefjorden. Herfra selger han rundt 130 biler i år, en rimelig bra oppgang fra 45 biler for to år siden, da han var «lokalisert» på parkeringsplassen i Lergrovika. Det er mest nyere brukte biler det er snakk om. Med klar fossil overvekt.