Russestyrene ber alle russegruppene ta aktivt stilling til narkotika:

– Bra at narkotika blant russ kom fram i lyset

Molderussen 2020 klandrer ikke politiet for å ha slått alarm om narkotikabruken i kullet. – Det er positivt at det kom fram i lyset. Når flere vet, er det enklere å forebygge.

Tar avstand fra narkotika: – Vi lever fint med fokuset på russen 2020, og synes kontakten med politiet er en trygghet, men håper at også neste russekull blir passet like godt på, sier f. v. Anny Roxanna Corrales, festarrangør i russestyret på Romsdal videregående skole, Marlene Viken Heggelund, PR-sjef ved Molde videregående skole, Miranda Thalén Korsnes, leder for russestyret ved Molde videregående skole, og Arnstein Lillevik, PR-sjef for russen på Romsdal videregående skole.   Foto: Kjell Langmyren

Nyheter

Molde: Det sier leder for russestyret Miranda Thalén Korsnes og pressesjef for 2020-russen Marlene Viken Heggelund, ved Molde videregående skole.