Full språkkrangel i Aukra

– Vi krever bokmål som hovedmål på Julsundet skole

– En folkeavstemning viser flertall for bokmål. Likevel innstiller rådmannen på nynorsk. Nå krever vi at valgresultatet blir tatt til følge, sier Stian Sekkeseter.

Protesterer mot nynorsk som hovedmål: Foreldre til elever ved Julsundet skole krever at politikerne tar folkeavstemningen til følge. På bildet: Jørgen Svenheim, Ieva Raliene, Edmundas Ralys, Irena Zemaitaitiene, Zydrunas Zemaitaitis, Unni Svenheim, Stein Andre Knutsen, Harald Paulsen, Anita Oterhals Eide, Christine K. Sekkeseter, Robert B. Knutsen, Trine Dithlevsen, Rune Stabursvik, Hilde Sæter Stian Sekkeseter, Vanja Røstgård, Kaja Cecilie Høyer Bjørnå, Rolf Terje Vestnes, Synnøve Toven, Vidar Fjelldal, Sirada Sekkeseter, Jan Ole Sekkeseter og Raymond Gjelsten.  Foto: Kjell Langmyren

Nyheter

Sekkeseter er talsperson for en foreldregruppe med utspring i årets førsteklassinger ved Julsundet skole. Gruppas medlemmer har stått i spissen for å få i stand en rådgivende folkeavstemning om målform ved skolen.