19 håndballveteraner fra Elnesvågen på tur

– Vårt inntrykk av Japan? Wow!

19 håndballveteraner fra Elnesvågen er på veg mot VM-byen Kumamoto sør i Japan. Det går på skinner i opp mot 350 km/t. Snakk om å «gi alt» for Norge!

Japan foto: Her er Fræna-gjengen på plass i Tokyo. På bildet: Laila Samuelsen, Sina Vågen, Hanne Hatle Grindvik, Mette Bolsønes, Marianne Mordal, Gunn Bente Røv, Aud Inger Viken, Rigmor Dale, Mary-Ann Samuelsen Naas. Bak f.v. Gunn Moen, Mette Brit Bjordal, Sigrun Rødal Dalheim, Anne Karin Hatle, Aud Solveig Malmedal, Sølvi Bugge, Aud Peggy Havnes, Inger Johanne Eidem, Lisbet Løken Magerøy, Venke Dale, Berit Torunn Eidem  Foto: Privat

Nyheter

TOKYO: Det er nærmere 900 mil fra Fræna til Tokyo, en ekstrem gigant av en verdensmetropol som får Elnesvågen til å framstå som totalt mikroskopisk i forhold. Det er nesten sensasjonelt, og stor idrett i seg sjøl, at en Fræna-delegasjon på nitten godt voksne unge kvinner har reist helt til Japan for å følge Norges håndballjenter.