Tesla Molde åpner «i løpet av første halvår»

Tesla overtar BMW-bygg

Teslas nye Molde-avdeling skal etableres der BMW flytter fra neste fredag. I Fannestrandvegen 70.

TESLA INN FOR BMW: Bavaria Molde er på flyttefot til den nye bilbyen neste fredag, og på nyåret kommer elektriske Tesla inn med full pakke i disse lokalene.  Foto: Eirik Heen

Nyheter

I slutten av oktober ble det kjent at Tesla åpner sin 13. norske salgsavdeling her i Molde. Det kan fort bli rundt ti ansatte, og jakten på disse er nå i full gang. Nora Wisløff Egenæs, som jobber i Teslas kommunikasjonsavdeling, sier at det forventes at Tesla Molde skal åpne dørene i løpet av første halvår 2020. Det er Bavaria Molde som per i dag benytter seg av lokalene i Fannestrandvegen 70, men den suksessrike BMW-forhandleren flytter til sine nye og flotte lokaler i bilbyen fredag 13. desember.