Tradisjonsrike Vare-Nytt har søkt etter nye eiere i snart ett år

Sliter med å få solgt familiebedriften

Vare-Nytt går med overskudd og har hatt flere interesserte kjøpere, men prosessene stopper i bankene. – Vi skulle ønske bankene hadde større vilje til å se verdien av å holde den lokale butikken levende.

TRIVSEL I MANGE ÅR: Britt Grøtta Krakeli (t.v.) og Randi Grøtta har hatt mange gode år i butikken Vare-Nytt på Eide. Nå ønsker de å selge. Det er lettere sagt enn gjort.  Foto: RIGMOR SJAASTAD HAGEN

Nyheter

Nesten 50 år har gått siden Oddlaug og Sverre Grøtta startet Vare-Nytt Tekstilsenter i Eide sentrum. Døtrene Britt Grøtta Krakeli og Randi Grøtta har «vokst opp i butikken», som per i dag er den eneste klesforretningen i Eide. Nå ønsker de å selge, men det er lettere sagt enn gjort.