Bygging av flere sjukeheimsplasser på Skåla er ikke med i skissen til økonomiplan de neste fire åra:

– Vi kan ikke bruke sjukeheimene til å lage distriktsarbeidsplasser

Ap vil ikke bygge ut sjukeheimen på Skåla. Sp lover omkamp om flere sjukeheimsplasser på Skåla i kommunestyret.

FOR LANGT UNNA: – Med respekt for intensjonsavtalen, der det står at Skåla skal bygges ut, så må jeg likevel påpeke at tallene for befolkningsutviklingen ikke tilsier det. Vi kan ikke bruke sjukeheimene for å lage distriktsarbeidsplasser, sa Frank Ove Sæther (Ap) i formannskapet.  Foto: Bjørn Brunvoll

Nyheter

Senterpartiet ble lovet 16 nye sjukeheimsplasser på Skåla av posisjonskameratene Høyre, KrF og V, men bare midler til «utredning» ligger inne i budsjettet for 2020 – og ingenting til bygging og drift de neste fire åra.