Ektepar med bakkekontakt på Skaret

Hoppet i det og bygde hytte «i» storbakken

Odd Bjørn Angvik (65) er en hoppildsjel av sjeldent kaliber. Han nærmest «bor» i Skarbakkene vinterstid. Derfor tenkte kona Kari at de like godt kunne bygge hytte rett ved hoppbakkene, slik at hun får se mannen oftere!

PAR MED BAKKEKONTAKT: – Odd Bjørn var så ekstremt mye i Skarbakkene at vi like godt kunne bygge hytte her. På den måten fikk jeg se han litt oftere, ler Kari Røsberg Angvik, kona til Skarbakken-legenden Odd Bjørn.  Foto: Eirik Heen

Nyheter

Det er søndag formiddag og snøen laver ned på Skaret. Vi tenker at her blir det nok vanskelig å komme opp med bil. Men Odd Bjørn Angvik har vært ute og brøytet siden klokka 08. Vi rusler opp til hytta, som ligger 80 meter fra unnarennet i 100-metersbakken. Det lukter kaffekos i den trivelige familiehytta fra 2012. Kari Røsberg Angvik (68) serverer kvæfjordkake. Den best tenkelige start på intervjuet.