Gir ut «Første mosebok»

Monica Bredeli har alltid vært fascinert av mose og skog. Nå har det blitt barnebok.

Tok sjansen: 29. november lanserer Monica Bredeli (49) ein barnebok, utgitt på eget forlag, om Gråmose som mister ei tann. - Jeg ønsker å skape naturinteresse hos barn, sier hun som har fordypet seg langt ned i skogbunnen det siste halvannet året.  Foto: Ragnhild Bakke

Nyheter

Åndalsnes: Det begynte sommeren 2018. Monica Bredeli (49) var hyret inn av Norsk Fjellfestival for å illustrere noen skilt for festivalen. Hun satte i gang med noen figurerer det var lett å lage mange av. Dette var mosetroll. I første omgang var det ikke tenkt som mer enn skilt, men så kom Heidi Leren, som er aktiv både i festivalen og som daglig leder i Anunatak, at figurene var så søte at de burde bli ei bok.