Oppfordrer folk til å levere inn finklær til skolen

Rektor og elevråd vil dempe kjøpepresset

– Jeg bestemte meg for at dette kunne jeg ikke stå inne for lenger! Det sier rektor Monica Kalseth Hånes ved Eidsvåg barne- og ungdomsskole.

Kom med klær: – Sjekk klesskapet for å se om det er noe der som dere ikke bruker lenger. Vi er ute etter klær som kan brukes på juleballet vårt, sier rektor MonicaKalseth Hånes, Håkon Aarstad og Kinga defort i elevrådet og faglærer Oda Svendgård.  Foto: Sigmund Tjelle

Nyheter

(Driva:) Det årlige juleballet er en av årets store begivenheter for ungdomsskoleelevene. Monica Kalseth Hånes har tidligere vært undervisningsinspektør og nå rektor ved skolen siden 2017. Hun har i mange år sett hvor viktig det er for elevene å ha fine, men også kostbare klær på juleballet. Utgiftene til frisør og sminke er også betydelige.