Byggesøknaden for gondolbanen leveres om en måned. Neste høst skal banen testes

Graving hele sommeren

Sommeren 2020 vil området mellom Tindesenteret og cruisekaia på Åndalsnes preges av anleggsarbeid. Etter planen skal byggegropa for fjordbygget påbegynnes utpå vinteren. Gondolen skal være ferdig til testing om ett år.

Her skal det bygges: Noen meter unna Tindesenteret på Åndalsnes, nærmere cruisekaia, skal fjordbygget for gondolen bygges. Daglig leder i Romsdalsgondolen AS, Oddbjørn Vassli, håper anleggsarbeidene med byggegropa kommer i gang i løpet av vinteren.   Foto: Richard Nergaard

Nyheter

ÅNDALSNES: Sist torsdag godkjente kommunestyret i Rauma reguleringsplanen for området der det private selskapet Romsdalsgondolen AS har søkt om å få bygge gondol til toppen av fjellet Nesaksla. Nå settes det fart på å forberede gondolprosjektet, sier daglig leder Oddbjørn Vassli til Romsdals Budstikke.