Sjekk det staselige «leirskoleskipet»!

Unikt skipsprosjekt «99 prosent ferdig»

Skonnert Ideal av Kristiansund har lagt ved kai i Molde siden lørdag. Det fantastiske seilskipet fra nabobyen kommer til å være hyppig gjest i Molde.

Skonnert Ideal: Et fantastisk skipsprosjekt med base i Kristiansund, men som skal bli et skip for hele regionen. På bildet fra venstre: Matros Svein Thorsø og skipper/båtbygger Rune Torgeirson.   Foto: Eirik Heen

Nyheter

Wow! Skonnert Ideal er litt av et skue. Seiler opp som en publikumsfavoritt. Man kan først tro at dette er et historiske seilskip som er fantastisk godt ivaretatt, men det viser seg at vi her snakker om et helt unikt nybygg. Skipet er på en visningsseilas, og har virkelig fått mye oppmerksomhet i Molde de siste dagene. Skonnert Ideal er mye å se på sosiale medier. For å høre mer om seilskipet får vi skipper Rune Torgeirson (57) i tale. Han er egentlig Oslo-gutt og opprinnelig utdannet sjøoffiser.