Oddekalv anmelder Nesset kommune

Norges Miljøvernforbund anmelder Nesset kommune til Møre og Romsdal politidistrikt.

Anmelder: Daglig leder Kurt Oddekalv i Norges Miljøvernforbund anmelder Nesset kommune. Her sammen med ordfører Rolf Jonas Hurlen under fjorårets besøk i Nesset.   Foto: Synnøve Almås Harstad

Nyheter

(Driva): Bakgrunnen for anmeldelsen er det miljøvernforbundet mener er kommunens og politidistriktets manglende oppfølging når det gjelder å registrere grunnforurensing på Raudsand. Saksbehandler i miljøvernforbundet, Trygve W. Moxness skriver dette i en epost til Driva: Daglig leder i Norges Miljøvernforbund, Kurt Oddekalv, har bedt meg om å forfatte og sende vedlagte politianmelde av Nesset kommune til Møre og Romsdal politidistrikt. Oddekalv bad meg om å sette offentlige virksomheter i området som kopimottakere av anmeldelsen. Oddekalv har godkjent utsendelse av anmeldelsen.