Setter strek for kritisert ordning med politiker som barnetalsmann

– Det er en kjempeviktig rolle å ha, som fortjener mer innsats fra den personen som innehar vervet, sier nåværende barnerepresentant i Molde.

STOR OPPGAVE: Politiker Torunn Dyrkorn (H), barnerepresentant i Molde siden 2015, anbefaler klart at jobben går til noen som har avsatt tid til den. Bildet er tatt i forbindelse med planleggingen av det nye Torget, hvor mangelen på leik for barn og unge skapte stor debatt. Politikerne gikk for en kunstskulptur i lakkert stål med ei vannrenne under. Sjøfronten del 2, nedenfor Torget 2, skal imidlertid få «en trygg og sikker leikeplass med skikkelig «wow-faktor», ifølge posisjonen.  Foto: Bjørn Brunvoll

Nyheter

Fra 1. januar 2020 blir det en ansatt i administrasjonen i nye Molde kommune som skal ivareta barn og unges interesser i plan- og byggesaker.