Skjær i sjøen da toalettbygget skulle tas på land

Natt til fredag seilte et toalettbygg fra Solstrand skipsverft i Tomrefjord til Farstadsanden i Fræna. Første forsøk på å få det på land måtte avbrytes da slepebåten ble stående fast. Nytt forsøk gjøres lørdag.

Ilandføring av dass: Arbeidslaget jobbet iherdig med å forsøke å trekke flåta forbi slepebåten, som stod fast, men innså at de ikke rakk det da vannstanden i elva var fallende.  Foto: Rigmor Sjaastad Hagen

Nyheter

De siste månedene har det foregått en real oppgradering av nedkjørsel og parkeringsplass tilknytta det populære turmålet Farstadsanden i ytre Fræna. Arkitekttegnet gjerde har kommet på plass, og det er foretatt en utvidelse av parkeringsplassen. Prosjektet har foregått i samarbeid mellom Nasjonal turistveg og Fræna kommune.