Flertallet i fylkestinget står fast ved at Tøndergård skole skal brukes, sier KrF:

– Omkamp er fånyttes

– Hvis administrasjonen vil prøve å skyve ut Tøndergård skole, vil de ikke lykkes. Omkamp er fånyttes, mener KrFs gruppeleder i fylkestinget, Randi Walderhaug Frisvoll.

Holder fast ved å bruke Tøndergård: – Det er ikke de utsatte elevene ved Tøndergård skole og ressurssenter som skal redde fylkeskommunens økonomi , sier KrFs gruppeleder i fylkestinget, Randi Walderhaug Frisvoll.  Foto: RICHARD NERGAARD

Nyheter

Da fylkesrådmann Ottar Brage Guttelvik la fram forslaget til økonomiplan for de neste fire åra, var ett av spareforslagene at fylkeskommunen skal si opp avtalen med Tøndergård skole og ressurssenter i Molde. Ved å ikke ha elever ved Tøndergård, regner fylkeskommunen med å spare opptil 5,2 millioner kroner i året fra 2022.