Fem tannklinikker blir lagt ned

Fylkeskommunen sliter med å skaffe tannleger til flere av de minste tannklinikkene. Det fører til at tannklinikkene i Midsund, Aukra, Eidsvåg, Eide og Batnfjordsøra avvikles, foreslår fylkesrådmannen.

Tannklinikker legges ned: I Romsdal blir det fylkeskommunale tannklinikker i Molde, Elnesvågen, Åndalsnes og Vestnes. Fem små distriktsklinikker foreslås nedlagt. I stedet tenker fylkestannlegen å opprette ambulante team som reiser rundt i kommunene, opplyser administrasjonsleder Morten Larsen.   Foto: Richard Nergaard

Nyheter

Tannhelsetilbudet som fylkeskommunen tilbyr i Møre og Romsdal, foreslås endret de kommende åra. Administrasjonsleder Morten Larsen hos fylkestannlegen orienterte tirsdag om planene fylkeskommunen har for å tilby tannhelsetjenester der klinikkene er stabilt bemannet med tannleger.