Lader opp til storkamp: Rbnett og 1FM med direktesendinger før og etter naboderbyet i dag

Lørdag kveld kan Molde ta et nytt steg mot seriegull – Rbnett og 1FM sender direkte både før og etter kampen. 1FM sender som vanlig også direkte fra selve kampen.

LOKALDERBY MED TEMPERATUR: Her entrer spillerne banen til lokalderby på Aker Stadion i fjor høst. Kampen endte til slutt 3-2 til Molde.  Foto: NTB scanpix

Nyheter

Det er ventet et tilnærmet fullsatt Aker stadion når Kristiansund kommer til nabooppgjør mot Molde lørdag kveld. Avspark er klokka 18.30, men før den tid er det mye som skjer.


Årets billettsalg er det dårligste på 12 år: Nå tror Molde på opptur mot Kristiansund

Med bra oppmøte i de tre siste gullkampene kan MFK matche billettsalget fra i fjor. Lørdag tror klubben det blir minst 9000 tilskuere på Aker stadion.

 

Før kampen

Allerede fra klokka 17 kan du bli med på nedtellinga til kampen, enten på web-tv her på Rbnett, eller på 1FM.

Carl Henrik Indbjør og Hanne Fleischer leder sendingen, med gjester både fra MFK, KBK og selvsagt supporterne. I tillegg følger vi familieshowet i Fanzone utenfor stadion. Her skal blant annet verdensmester i triksing, «Azun», delta. Det skal også Selma og Johannes fra Supernytt på NRK Super gjøre.

Denne samsendinga mellom 1FM og Rbnett vil pågå fram til klokka 18.15. Deretter beveger Carl Henrik Indbjør seg inn i kommentatorboksen på stadion – hvor han, som vanlig, følger kampen direkte på 1FM.

Etter kampen

Etter kampen blir det igjen samsending på 1FM og Rbnett. Fra klokka 20.30 blir det sendt direkte fra Mixed Zone med Carl Henrik Indbjør som programleder. Her blir det intervjuer med spillere og trenere – kort og godt alt av reaksjoner etter det spennende naboderbyet.

Og for den som er på veg til og fra kamp og dermed ikke får med seg dette: Opptak av sendinga vil bli lagt ut på Rbnett i etterkant.


Molde-stjernen nekter å snakke før Kristiansund-kampen er ferdig

Tausheten rundt Magnus Eikrems skade fortsetter. Men Erling Moe har flere gode nyheter foran møtet med KBK.