Gir ikke opp kunstgressbanen - legger ut på tiggerferd

Batnfjord IL gir ikke opp kunstgressbaneprosjekt. Men nå må idrettslaget ut på tiggerferd for å skaffe den millionen de ikke får av politikerne.

GIR SEG IKKE: Oddmund Bjerkeset , gruppeleder for fotball i Batnfjord IL, og Stine Røsand, trener for jenter 11 år, gir ikke opp å få ny kunstgrasbane i Batnfjorden - selv om kommunestyret kutter i støtten. .   Foto: Bjørn Brunvoll

Nyheter

Skuffelsen i Batnfjord IL var stor da kommunestyret i Gjemnes likevel ikke ga 2,6 millioner kroner til kunstgrasbanen, slik formannskapet hadde innstilt på. Kommunestyret ville kun gi 1,5 millioner kroner. Dermed mangler idrettslaget 1,1 millioner kroner til prosjektet som har en total kostnadsramme på 7,9 millioner kroner. Idrettslaget, kommunen og tippemidler skulle etter planen finansiere den nye banen med en tredel hver.