Skakkjørt økonomi i Rauma:

Ny skole i Måndalen og barnehage i Isfjorden henger i en tynn tråd

Rauma er i den vanskeligste økonomiske situasjonen på nesten 20 år, mener Per Vidar Kjølmoen (Ap). – Jeg har problem med å se hvordan vi skal klare å starte bygging av ny skole i Måndalen neste år, sier Kjølmoen.

BETENKT: - Jeg har fulgt Rauma kommunes økonomi siden tidlig på 2000-tallet. Aldri har økonomien vært så trang som nå, sier Per Vidar Kjølmoen (Ap). Han ser ikke hvordan man skal finne enger til ny skole i Måndalen og ny barnehage i Isfjorden i 2020.   Foto: Richard Nergaard

Nyheter

De nyvalgte politikerne i Rauma står overfor en tøff jobb når de skal prøve å få kontroll på økonomien neste år. Rådmann Toril Hovdevak orienterte formannskapet onsdag om at det ligger an til et overforbruk i år på 20 millioner kroner.