Mjuk hjørnestein

Når Wonderland nå feirer 50 år, er det med lokale eiere, topp moderne robotpark - og ambisjoner om å være stor og trygg i minst 50 år til.

Klar for feiring: Et lite utvalg av bedriftens ansatte og ledergruppe. Bildet er tatt i Wonderlands showroom på Øran i forbindelse med lansering av nye, lokalproduserte reklamefilmer. Fra venstre sitter salgssjef i bedriftsmarkedet, Tom Erik Heimen, administrerende direktør Lars Stenerud, supply chain manager Sverre Njål Bersås , markedskonsulent Marie Stenäng, sømoperatør Daniella Liaris, markedskonsulent Gunn Berit Hatlen og markedssjef Kurt Arild Dahle.  Foto: Ragnhild Bakke

Nyheter

– Jeg synes man skal feire når man har noe å feire, sier Lars Stenerud fra kontorstolen på et hjørnekontor på Øran Vest. Og det passer faktisk ekstra godt å virkelig feire 50 år i år. Hjørnesteinsbedriften oppnådde i fjor sitt beste resultat siden 2010. De passerte også den «magiske 300 millioner kroners grensa».