Tove-Lise Torve (55) ser fram til å lede Møre og Romsdal

– Vi må framsnakke fylket, ikke grave oss ned i problem

Den nye fylkesordføreren Tove-Lise Torve vil bruke posisjonen til å sette dagsorden for viktige politiske saker i dette fylket. – Jeg er opptatt av å framsnakke Møre og Romsdal, ikke bare grave oss ned i problem, sier Torve.

Et øyeblikk: Å ha på seg ordførerkjedet blir aldri kjedelig. På forunderlig vis floket kjedet seg da Jon Aasen skulle overlate kjedet til den nye fylkesordføreren, Tove-Lise Torve. Etter firhendig innsats ordnet det seg til slutt. Foto: Richard Nergaard   Foto: Richard Nergaard

Nyheter

GEIRANGER: Tove-Lise Torve fikk applaus og gratulasjoner fra fylkestinget etter å ha blitt valgt til fylkesordfører for Møre og Romsdal. Torve fikk stemmene til 28 av fylkestingets 47 representanter. Utfordreren Frank Sve (Frp) fikk 12 stemmer, mens Høyres sju representanter stemte blankt.