Rauma-ordføreren sier klart nei til deponiplanene på Raudsand

– Truer vår reine natur

Rauma-ordfører Yvonne Wold (SV) vil ikke være taus i spørsmålet om avfallsdeponi på Raudsand. – Giftdeponiet er uønsket, sier ordfører Wold.

VIL IKKE HA AVFALLSDEPONI PÅ RAUDSAND: – Planene om giftdeponi på Raudsand vekker stor bekymring i Rauma. En del av transporten av avfallet må vi regne med vil gå med lastebiler gjennom Romsdalen, sier ordfører Yvonne Wold.  Foto: RICHARD NERGAARD

Nyheter

– Rauma kommunestyre har ikke sagt noe om planene for et giftdeponi på Raudsand. Jeg mener det er på tide å ta bladet fra munnen. Sett fra Raumas side må vi rett og slett unngå at det kommer et giftdeponi på Raudsand. Et giftdeponi vil være en trussel mot alle som skal selge matprodukt, selge reiselivsopplevelser, ja mot den reine naturen som er den viktigste merkevaren Rauma har, sier ordfører Yvonne Wold til Romsdals Budstikke.