Uten penger vil krabbefelt i Romsdalen utsettes ett år til

Arbeidet med å bygge krabbefelt på E136 øverst i Romsdalen, kunne kommet i gang til sommeren. Etter det Romsdals Budstikke erfarer, blir det ingen penger til dette krabbefeltet i 2020.

HASTER MED KRABBEFELT: På europaveg 136 gjennom Romsdalen er strekningen fra Rødstøl til Stuguflaten ved fylkesgrensa en flaskehals både sommerstid og vinterstid.  Foto: Ottar Rydjord

Nyheter

– Uffa meg! Kommer det ikke penger til å utbedre E136 i Romsdalen med krabbefelt fra Rødstøl til Stuguflaten i 2020, kan politikerne umulig ha forstått at Romsdalen er innfallsporten for all hjulgående trafikk til Møre og Romsdal, enten man skal til Sunnmøre, Nordmøre eller Romsdal. Jeg håper det ikke stemmer at regjeringa ikke har funnet penger til krabbefelt i Romsdalen, sier reiselivsinvestor og tidligere transportør Svein Kroken til Romsdals Budstikke.