Ny sjukehuspolitisk talsmann i Frp:

– Like naturlig for oss på Nordmøre å ha akuttsjukehus i Kristiansund som for dere å ha et i Molde

– Jeg vil selvsagt arbeide for at Kristiansund sjukehus skal inneholde et akutt- og fødetilbud også i fremtiden.

HAR ET VEDTAK, MEN: – Møre og Romsdal har et vedtak om fellessjukehus. Samtidig er det like naturlig for oss på Nordmøre å ha et akuttsjukehus i Kristiansund som for dere å ha et i Molde, sier Jan Steinar Engeli Johansen til Rbnett. Han er valgt som sjukehuspolitisk talsmann for Frp.  Foto: Stortinget

Nyheter

Det sier Jan Steinar Engeli Johansen (Frp) fra Averøy, som nå er plassert i helse- og omsorgskomiteen der han vil få ansvaret for Fremskrittspartiets sjukehuspolitikk. Det opplyste partiets stortingsgruppe i en pressemelding onsdag, som de innledet med at sjukehuspolitikk blir ett av partiets viktigste politikkområder fremover.