Nytt ekspedisjonscruisefartøy fra Vard Langsten

Vard har overlevert sitt andre fartøy i en serie på tre ekspedisjonscruisefartøy til tyske Hapag-Lloyd Cruises.

Hanseatic inspiration har syv passasjerdekk, med totalt 120 luksuslugarer og en kapasitet på inntil 230 passasjerer.  Foto: Uavpic.com

Nyheter

Hanseatic inspiration, som er 139 meter lang og nær 16000 gross tonn, er søsterskipet til Hanseatic nature som ble levert i april i år, og Hanseatic spirit som skal leveres i 2021. Hvert skip er spesielt utviklet for å ta med turister på eksklusive reiser i fjerntliggende områder som Arktis, Antarktis og Amazonas.

– Det er en stor glede å overlevere vårt nybygg Hanseatic inspiration, det andre fartøyet i den nye Hanseatic serien fra Vard til Hapag-Lloyds Cruises, sier verftsdirektør ved Vard Langsten, Ronny Langset i en pressemelding.

Hanseatic inspiration har syv passasjerdekk, med totalt 120 luksuslugarer og en kapasitet på inntil 230 passasjerer. Som på sitt søsterskip, er opplevelser, kvalitet og miljøhensyn høyt prioritert. Fartøyene har egen marina for vannsport, spa og fitnessområder, kombinert med et energieffektivt skrogdesign og teknologi om bord, skrives det i pressemeldingen.