Kommunestyret i Hustadvika samlet for første gang

De skal styre Hustadvika kommune

Disse 37 skal styre den splitter nye Hustadvika kommune de første fire åra.

HUSTADVIKA KOMMUNESTYRE: Fra venstre: Kjell Åge Dyrnes, Anne Turid Myrbostad, Jarle Klavenes, Odd Magne Bolli, Jan Arve Dyrnes, Arne Birger Silnes, Nils Christian Harnes, Ronald Cato Slemmen, Jan Ove Breivik, Eli Iren Sildnes, Hans Bjarne Tennøy, Atle Hammerbukt, Vidar Hals, Tom Grunde Malme, Malin Kleppen, Tove Henøen, Kolbjørn Gaustad, Lars Ove Skarseth, Ottar Nerland, Birgit Dyrhaug, Laila Nøsen, Iver Bertil Kjørsvik, Bent Konrad Moen, Erling Hustad, Ola Kallmyr, Johnny Varhol, Lisbeth Valle, Svein Lodve Sandblåst, Torstein Rønning, Eldrid Mordal Sollid, Raymond Årsbog, Inger Lise Skogstad Nerland, Tone Rånes, Per Ståle Tornes, Emilie Mathilde Langnes Holden, Elin Iversen, Øystein Settem Wold, Synnøve Valle.   Foto: KJELL LANGMYREN

Nyheter

Fræna: På historiens aller første kommunestyremøte i Hustadvika kommune ble Tove Henøen (Sp) valgt til ordfører med 20 stemmer. Motkandidaten Jan Arve Dyrnes (Ap) fikk støtte fra 17 av representantene.