Vil motivere elever til fagbrev og internasjonal erfaring – sender elever til Gran Canaria

– Får lære andres arbeidskultur

Gjennom Erasmus+, EUs program for utdanning, opplæring, ungdom og idrett, kan skoler få støtte til praksisopphold for elever, studenter og ansatte til EU- og EØS-land. Romsdal videregående er blant de mest internasjonale.

I SPANIA: F.V. Sara Nymo eiendomsmekler ved Remax utland og Antonia Franz når hun var i praksis hos Remax i Spania.  Foto: Privat

Nyheter

Molde: – Siden 2015 har vi reist til Gran Canaria med elever fra VG2 Reiseliv og VG2 salg, service og sikkerhet. I tillegg til språkundervisning har elevene hatt praksis ved hotell, butikker og kontor der elevene har fått spennende internasjonal arbeidserfaring. EU-midlene har bidratt til et fullfinansiert opphold for elevene som har fått muligheten til å være med på dette internasjonaliseringsprosjektet, opplyser Arne Mittet, lærer ved salg, service og sikkerhetslinja ved Romsdal videregående.